STORYTELLING CONTEST

Mi a Te sztorid?

Mostanában elég sok érdekes történet érkezett be hozzánk barátoktól vagy korábbi vásárlóinktól, akik ma már blind chic. hátizsákkal furikásznak mindefelé.
A kalandok természetesen mind a zsákokhoz kapcsolódnak, és mivel az utóbbi időben tényleg egyre több és több új sztori jön, nemcsak hogy szeretnénk Veletek megosztani
de örülnénk, ha Ti is ezt tennétek.

Ezért dönöttünk úgy, hogy szervezünk egy kisebb versenyt, hogy kalandjaitok ne csak számunkra, hanem mindenki számára elérhető legyen.
Írjátok le max. 15 mondatban, angol nyelven, a saját, blind chic. zsákhoz kötődő igaz sztoritokat, és küldjétek el nekünk az info.blindhic@gmail.com-ra
Kérlek, mindenképp mellékeljetek egy fotót is magatokró/ magatokról a bringátokkal/ a bringátokról/x. verzió, rátok bízzuk – lehetőleg a BC hátizsákkal együtt.
A lényeg, hogy küldjetek egy képet is.

Ha ez mind megvan, még a nevetekre és a városra is kiváncsiak vagyunk, ahol épp éltek. Köszi!

Ahogy ez lenni szokott, a legtöbb like-ot összegyüjtő versenyző szabadon választhat 1-et az alábbi modelek közül:
Leather Fox, Black Fox, Basic Wolfie
És ahogy ez nem szokott lenni…mi is kiválasztjuk a saját kedvencet, és a sztori tulajdonosát meglepjük majd egy különdíjjal, ami egyenlőre legyen még titok.

Sztorikat, fotókat ide várjuk, angol nyelven: info.blindchic@gmail.com
Határidő: 2013. Január 31.

Gondolom ez egy ilyen FAQ lesz: Abban az esetben, ha a BC. táska nem tiéd volt, vagy csak szimplán a BC. márkával kapcsolatos a sztorid, akkor is örömmel fogadjuk, posztoljuk.
Köszi!


What’s your story?

Recently we received some really-really interesting stories of friends and previous customers about adventures with their Blind Chic. backpacks.
We would like to share these with you, that is why we have prepared a little contest.

Describe your true story or adventure that you have experienced by/through/with your blind chic. backpack.
Send us your story (in max. 15 sentences) and a photo of you/you and your bike/your bike/ any kind of photo, which represents you – preferably with the blind chic. bag.
Please, let us know your name and country of origin.

We are going to prepare an album, where we feature all the received stories.
As it’s usual, the one with the most “likes” will be rewarded with a chosen model. (Leather Fox, Black Fox or a Basic Wolfie)
As it’s not usual, the members of the BC team will also choose their favorite and the one and only favorite will also get a special prize.

Where to send the text and the photo:  info.blindchic@gmail.com


Deadline: 31st of January, 2013
Language: English

FAQ: If your story or adventure is connected to a blind chic backpack, which is not yours, or is about just the brand itself, we are still really interested to hear it, read it and post it.
Thanks!

SUMMER 2013 LAUNCH PARTY

Celebrating the launch of the new summer collection together with launching the collaboration of Lokal skateshop x Blind Chic. Limited edition skateboard backpack in Lokal.

 
 
Blind Chic