BUDAPEST WOMENS 100

budapest_womens100_2016.jpg

Idén, a Rapha ‘Womens 100′ néven futó, egész világot átívelő kihívás több ütköző esemény és az időjárási viszonyok ellehetetlenedése végett
2016. július 31-én került megrendezésre. Ezúttal egy kisebb de sokkal keményebb csapat gyűlt össze hogy megküzdjön a Keszeg-i emelkedővel majd onnan Bánkra eljusson a zuhogó esőben. Jelentem, idén is sikeresen teljesítettük a 100 km-es távot!

Nagyon gratulálunk minden résztvevőnek, akik a meglepően hirtelen és váratlanul érkező csapadékmennyiség és a masszív emelkedők ellenére is kitartóan végigtekerte a távot Budapesttől Bánkig, Bánktól Vácig.

Nagyon köszönjük a támogatást az összes szponzorunknak, akik a nyereményeikkel is motiválták a lányok lelkesesését, kitartását:

Köszönjük Gergőnek, aki egész nap a volán mögött felügyelte a résztvevők és kerékpárjaik épségét, szállította az ingóságokat és végig kísért minket,
Köszönjük a Mesterbike Kerékpárüzlet és Szerviznek,
Köszönjük a Nebouxii Socks-nak,
Köszönjük a UrbanLegend by ZsofiGereby-nek,
Köszönjük a Bagaboo Bags-nek és
Köszönjük a DynamoBake-nek a felajánlását és a szuper energiaszeleteket, melyek egészen Vácig repítettek minket.

Reméljük, jövőre is ilyen kitartó lelkesedéssel vághatunk bele együtt egy újabb kalandba!

________

This time we had to postpone the official Rapha Womens 100, due to bad weather forecast for one weekend ahead on July 31st. A smaller group of girls got together to ride out from Budapest through the hills of Koszeg all the way to the Bank lake. Unfortunately weather was not on our side and we got caught in a little summer storm. All of the participating ladies completed the 100km challenge.

We would like to thank our sponsors for the support and prizes:

 - Gergo, our patient driver, who took care of our snacks and help with some mechanical issues

- Mesterbike & Coffee Project

- Nebouxii Socks

- Urban Legend by Zsofi Gereby

- Bagaboo

- Dynamobake

Thank you also to all the participants, see you next year!